Sunday, November 22, 2009

شیرینی خرنوب برای سگ شما

شیرینی خرنوب (میوه ای در سرزمینهای شرق مدیترانه و در ایران نیز درختان کهن سال آن در غار شاهپور نزدیک کازرون وجود دارد( گیاه خرنوب)) برای سگ
2 فنجان آرد گندم کامل
1 قاشق سوپخوری بیکینگ پودر
1 فنجان خرده های خرنوب
1 فنجان کره بادام زمینی، می تواند نرم یا قطعه ای باشد.
1 فنجان شیر، می تواند کم چرب باشد.
2 تا تخم مرغ
1/4 فنجان عسل
****


1. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک کاسه کوچکتر کره بادام زمینی، شیر، تخم مرغ  و عسل را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
2. مخلوط شیر (کاسه کوچکتر) را به مخلوط خشک (کاسه بزرگتر) به آرامی افزوده و با همزن بزنید. وقتی خوب ترکیب شدند برش های خرنوب را به آن اضافه کنید تا جایی که فقط مخلوط شوند.
3. فر را از قبل تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد ، درجه 5 اجاق گاز - کمی داغ ) گرم کنید. با استفاده از قاشق چایخوری یا اگر سگ های بزرگ دارید با قاشق غذاخوری از مخلوط بر دارید و قاشق قاشق بروی قالب چرب نشده (برای اطمینان بیشتر از کاغذ روغنی استفاده کنید) بریزید. وقتی تمام شدند قالب را در فر از پیش گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید. وقتی شیرینی ها پخته شدند پس از 1 دقیقه از قالب جدا کنید و در ظرف شیرینی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

(پیشنهاد می شود بدلیل یکی نبودن عملکرد فرگازهای مختلف، بهتر است بین 10 تا 20 درجه از درجه تعیین شده در دستور، دما را کمتر درنظر بگیرید . البته می توانید از تنظیم دما در بروشورهای مربوطه به فرگاز منزلتان کمک بگیرید )

No comments: