شیرینی های پنیری به شکل استخوان برای سگ
2 فنجان آرد چند منظوره الک نشده
1 و 4/1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
2 حبه سیر، خوب خرد شده
2/1 فنجان روغن نباتی
4 و 2/1 قاشق چایخوری آب (تا 5 قاشق)
فر را تا 400 درجه فارنهایت(200 سانتیگراد و یا 6 درجه اجاق گاز - نسبتا داغ) از پیش گرم کنید.
(پیشنهاد می شود بدلیل یکی نبودن عملکرد فرگازهای مختلف، بهتر است بین 10 تا 20 درجه از درجه تعیین شده در دستور، دما را کمتر درنظر بگیرید . البته می توانید از تنظیم دما در بروشورهای مربوطه به فرگاز منزلتان کمک بگیرید )
یک الگوی مقوایی از استخوان سگ درست کنید که 4 اینچ (هر اینچ برابر 2/54 سانتیمتر است ) درازا داشته باشد یا از قالب استخوان سگ استفاده کنید.
آرد، پنیر، سیر و روغن نباتی را در مخلوط کن (غذا ساز) بریزید و در آن را بسته، آنقدر بزنید تا قوام یابد سپس در حین حرکت مخلوط کن کم کم آب را اضافه کنید تا مخلوط شکل یک توپ در آید.
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل لوله ای به ضخامت 2/1 اینچ در آورید. لوله ها را مطابق الگو ی استخوان سگ ببرید سپس در قالب چرب نشده قرار دهید. تکه های مازاد را دوباره لوله نکنید. شیرینی را در فر از پیش گرم شده بمدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که ته شیرینی ها کمی قهوه ای رنگ شود.
استخوانها را با دقت بر روی سینی سیمی فر قرار دهید تا کاملاً خنک شوند، سپس در یک ظرف بدون هوا فریز کنید.
1 comment:
nooshe jan!
Post a Comment